Eladó családi ház Budapest, 2. kerület, Máriaremetei út

Ár: 119.990.000 Ft

Az ingatlan adatai

Típus: Eladó családi ház
Alapterület: 137 nm
Szobák száma: 6 szoba
Állapot:
Kilátás: Kertre néző
Fűtés típusa: Gáz (cirkó)
Ár: 119.990.000 Ft
Elhelyezkedés: 2. kerület,
Máriaremetei út
Térkép >> 

Az ingatlan leírása

Hűvösvölgy, Remetekertvárosban tehermentes, külső homlokzatát tekintve nemrég felújított, kétgenerációs családi ház - az egykori "Hillebrand villa" - eladó. Buszmegálló közvetlenül a ház előtt van, de Hűvösvölgy végállomás is gyalogosan elérhető közelségben, gyalog 5 percre található. Közvetlen közelben a "HÜVI" bevásárlóközpont és a LIDL. Kerti gépkocsi-beállója 2 autó számára biztosít beállást. A háznak egymástól mind mérőóráit, mind pedig fűtését tekintve elválasztott két szintje van, egy tágas padlástere és egy a háztól különálló, lakható melléképülete.
A telek területe 545 m2, a házé összesen 137 m2. Alsó, 245 cm belmagasságú félszuterén szintje (2 szoba, 1 félszoba, 1 konyha és 1 fürdőszoba) 61 m2, felső, 290 cm belmagasságú szintje (3 szoba, 1 konyha, 1 kamra, 1 fürdőszoba) 68 m2, melléképülete (1 kis fürdő és 1 kis szoba) 8 m2. Padlástere a ház alapterületébe nem számított további ~ 60 m2. Ezen kívül egy nagyobb és két kisebb lépcső alatti tároló is rendelkezésre áll, melyek 1m2 és 4m2 közöttiek.
A ház két szintjét külső lépcső köti össze, padlásterébe a felső szintről, bentről lehet feljutni. Kertjében fiatal gyümölcsfák és egyéb növények mellett egy egészséges ~ 70 éves fenyőfa, egy ~ 40 éves diófa biztosítják a legnagyobb hőség idején is az árnyékot. A ház eladása miatt már lakó nélküli alsó szint konyhabútora új, fürdőszobája felújított, 1 szoba kivételével mindenhol új burkolat található. Külső ablakai újszerű műanyag ablakok, belső nyílászárói és bejárati ajtajai régiek.
A tulajdonos által jelenleg is lakott felső szint bejárati ajtaja új, ablakai régi faablakok, helyiségei és elektromos hálózata használhatóak, de felújításra szorulnak. Utóbbit segítendő több lehetséges, pontos alaprajz-ötlet is rendelkezésre áll.
A gázfűtést az alsó szinten jó állapotú turbós kazán, a felső szinten új kondenzációs kazán biztosítja. A felső szint teljes, alternatív kifűtését nagy méretű felújított cserépkályha teszi lehetővé. A háznak jó állapotú, dekoratív tetőszerkezete van, régi, de felújított palákkal. Utcafronti kerítése felújítandó, a többi kerítés jó állapotú. A házon helyi védettség nincsen.HO

További adatok

Szerkezet:
Tégla, 1934
Telek területe:
545 nm
Épület állapota:
Felújított
Lift az épületben:
Nincs
Emeletek száma:
1 lakószint
Tájolás:
Dél-nyugati
Belmagasság:
3 m
Várható átadás:
30 napon belül
Parkolás:
Saját autóbeálló

Kapcsolat:

Hernádi Olivér

+36-20-282-4082

GDN Ingatlanhálózat - Sashalom

1163 Budapest, Veres Péter út 41.

Tel.:

Üzenet a hirdetőnek

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:*

Az Ön telefonszáma:

Üzenet:

Több 2. kerületi ingatlan >>